top of page
Screenshot 2021-09-03 142419_edited_edited.jpg

Παραθαλάσσια Αθήνα | Ενας τέλειος προορισμός για χαλάρωση


Η Αθήνα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη. Με τα αρχαιολογικά μνημεία, τις εκπληκτικές παραλίες και τη ζωντανή νυχτερινή ζωή, δεν είναι περίεργο γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι συρρέουν σε αυτήν την πόλη κάθε χρόνο. Αλλά αν αναζητάτε έναν χαλαρό προορισμό για χαλάρωση, τότε οι παραλίες της Αθήνας μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε.


Η ακτογραμμή της Αθήνας εκτείνεται από τον Σαρωνικό μέχρι το Αιγαίο Πέλαγος και προσφέρει μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας. Η περιοχή είναι γνωστή για τα κρυστάλλινα νερά της, τις παραλίες με λευκή άμμο που είναι ιδανικές για κολύμπι, και για τις απολαυστικές θέες .Πολλές από αυτές τις παραλίες διαθέτουν επίσης beach bar, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα δροσιστικό ποτό απολαμβάνοντας τον μεσογειακό ήλιο.


Για όσους θέλουν να εξερευνήσουν πιο μακριά, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες δραστηριότητες κατά μήκος της ακτής. Από ταξίδια με ιστιοπλοΐκά σε κοντινά νησιά μέχρι εκδρομές κατάδυσης για αναζήτηση θαλάσσιας ζωής, υπάρχει πάντα κάτι για όλους εδώ.Υπάρχουν επίσης πολλές ευκαιρίες για ψάρεμα, καθώς και περιηγήσεις με σκάφος που μεταφέρουν τους επισκέπτες σε μια εξερεύνηση στα ελληνικά νησιά.


Όσον αφορά τις επιλογές διαμονής, οι επισκέπτες θα βρουν πολλές επιλογές και κατά μήκος της ακτής.Το Alestate.gr προσφέρει από συγκροτήματα και διαμερίσματα μέχρι και πολυτελές βίλες με πισίνα .Τα έργα μας είναι προς πώληση στον Σχοινιά Μαραθώνα, 40 χλμ.από το κέντρο της Αθήνας.Η επενδυτική αξία είναι η εξαιρετική θέα τους και η ευκολία πρόσβασης στο Αιγαίο και στον Εθνικό Δρυμό Natura 2000 της περιοχής.



Τα έργα βρίσκονται σε έναν ανερχόμενο τουριστικό προορισμό, αρκετά κοντά στην πρωτεύουσα για ένα εύκολο day trip. Παρόλα αυτά στις μέρες μας προτιμάται ως μακροπρόθεσμος προορισμός, περισσότερο από ποτέ.Τα ακίνητα των έργων έχουν όλες τις ανέσεις για σύντομη και μεγάλη διαμονή.Σε μικρή απόσταση από την παραλία, κάθε δωμάτιο είναι σχεδιασμένο να προσφέρει άψογη θέα στον Νότιο Ευβοϊκό Κόλπο κατά μήκος της παραλίας.


Όλα τα έργα αναπτύσσονται και υποστηρίζονται από τον Αλέξη Ιγνατιάδη, έναν ελεύθερο επαγγελματία αρχιτέκτονα με μεγάλη εξειδίκευση στην ανάπτυξη και την κατασκευή ακινήτων στην περιοχή.


Όποια εμπειρία διακοπών κι αν αναζητάτε, θα τη βρείτε στην παραλία της Αθήνας! Είτε θέλετε μια περιπέτεια γεμάτη δράση είτε μια χαλαρωτική απόδραση δίπλα στη θάλασσα – αυτός ο προορισμός έχει κάτι για όλους! Ελάτε λοιπόν να εξερευνήσετε αυτήν την εκπληκτική περιοχή και να ανακαλύψετε γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι επιλέγουν την Αθήνα ως προορισμό διακοπών κάθε χρόνο!


Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ακίνητά μας.


4 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

© 2024 If you read until here, you can contact the creator.

 
 
bottom of page